Mama van drie: even voorstellen…

Welkom op mijn persoonlijke blog! Om te beginnen zal ik me eerst even voorstellen: Mama van drie of ook wel Mariska.

Al lange tijd loop ik met het idee om een blog te starten. Een mooie en leuke manier om alles van me af schrijven, iedereen een kijkje laten nemen in het leven van mij als mama van drie en ons leven als gezin van vijf. Ik ga proberen al mijn leuke, gekke, grappige en interessante ideeën te delen met iedereen.

Wat hield me dan altijd tegen om een blog te starten? Ik vind het nog steeds echt heel erg spannend, want ik ben bijvoorbeeld zelf helemaal niet zo extravert. Ik hou veel voor mezelf, ben een echte binnenvetter, zou mezelf het liefst in een hoekje weg stoppen. Wat zouden anderen wel niet denken? Diep van binnen wist ik het eigenlijk al lang: ik wil mijn creativiteit kwijt, mijn zorgen loslaten en mijn ideeën en avonturen delen. En daar komt dat stemmetje dan weer: ‘Maar wat als bekenden het niet leuk vinden?’ Nu denk ik: als ze het niets vinden dan lezen ze de blog gewoon niet. Dus hier is ‘ie dan: mijn eerste blog: mama van drie: even voorstellen…

Mama van drie: wie ben ik?

Ik ben Mariska, 33 jaar oud en ik ben radiologisch laborant in het ziekenhuis.

Ik ben de trotse en enthousiaste mama van drie kinderen: Lexi (16-07-2015), Hailey (14-02-2017) en Cody (9-10-2019). Sinds 2013 ben ik getrouwd (en al sinds 2004 samen) met de meest geduldige en liefste man (Rainier). Ik ben graag creatief bezig (alleen of met de kinderen knutselen) en kan uren browsen op het internet naar nieuwe creatieve ideeën, nieuwe recepten of nieuwe gadgets. Daarnaast hou ik van bakken, koken, het uitproberen van nieuwe recepten en wijntjes drinken. Verder ben ik een echte boekenwurm en hou van het spelen van spelletjes, zowel digitaal (op de PC, online en offline) als analoog (bordspellen). Ik geniet van de kleine dingen in het leven: een lekker zonnetje in de tuin, lachende kinderen, een rondje fietsen met de bakfiets.

Wat ga je hier lezen?

Op deze blog ga ik verschillende onderwerpen met jullie delen: van gezinsleven tot werken als mama, tot shoppen (online of offline) en eten (nieuwe recepten, tips met kinderen). Eigenlijk alles wat een jonge enthousiaste moeder zoals ik bezig houdt. Hopelijk kan ik jullie inspireren met betrekking tot activiteiten voor (jonge) kinderen, nieuwe gadgets of andere dingen die ik tegen kom tijdens mijn uren rondstruinen op het internet, nieuwe recepten die ik probeer en nog veel meer.

Graag neem ik jullie mee in ons leven. Hopelijk genieten jullie van al mijn verhalen!

Liefs van Mariska

 1,797 total views,  1 views today

You Might Also Like

9 Comments

 1. Dorien

  Leuke blog. Succes 🍀

 2. René Timmermans

  Wat leuk gedaan Mariska echt iets voor jou geniet er van en wij zullen dan altijd van jullie kennen genieten veel succes

  1. admin

   Dankjewel! Zo kunnen jullie ook op afstand lekker meegenieten van ons drukke leventje

 3. Katja

  ♥️♥️♥️
  Wat leuk
  😊

 4. Marjon

  Wat leuk Mariska! Een blogger als collega 👍🏼. Succes 🌸

 5. Josine Buiks

  Wat leuk om je belevenissen te lezen. Ik volg met plezier en nieuwsgierigheid je blog😊
  Ik ben ook heel erg benieuwd maar je ervaringen nu je 3 kinderen hebt.

 6. Annemarie Munnik

  Knap van je dat je deze stap gezet hebt!
  Ik heb je eerste blog met interesse gelezen, kijk uit naar de volgende.
  Succes!

 7. Ingeborg Stavast

  Leuk ik ben benieuwd! 😃

Leave a Reply