Over mij

Gezellig dat je even komt kijken wie ik ben!

Ik ben Mariska, 34 jaar oud en ik ben radiologisch laborant met specialisatie MRI en mammografie in het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg.

Ik ben de trotse en enthousiaste mama van drie: Lexi (16-07-2015), Hailey (14-02-2017) en Cody (9-10-2019). Sinds 2013 ben ik getrouwd (en al sinds 2004 samen) met de meest geduldige en liefste man (Rainier). Ik ben graag creatief bezig (alleen of met de kinderen knutselen) en kan ik uren browsen op het internet naar nieuwe creatieve ideeën, nieuwe recepten of nieuwe gadgets. Ik hou van bakken, koken, het uitproberen van nieuwe recepten en wijntjes drinken. Verder ben ik een echte boekenwurm en hou van het spelen van spelletjes, zowel digitaal (op de PC, online en offline) als analoog (bordspellen). Ik geniet van de kleine dingen in het leven: een lekker zonnetje in de tuin, lachende kinderen, een rondje fietsen met de bakfiets.

Op deze blog ga ik verschillende onderwerpen met jullie delen: van gezinsleven tot werken als mama, tot shoppen (online of offline) en eten (nieuwe recepten, tips met kinderen). Eigenlijk alles wat een jonge enthousiaste moeder zoals ik bezig houdt. Hopelijk kan ik jullie inspireren met betrekking tot activiteiten voor (jonge) kinderen, nieuwe gadgets of andere dingen die ik tegen kom tijdens mijn uren rondstruinen op het internet, nieuwe recepten die ik probeer en nog veel meer.

Graag neem ik jullie mee in ons leven en hopelijk genieten jullie van al mijn verhalen!

Liefs van Mariska

 2,159 total views,  5 views today